Zoeken in deze blog

woensdag 31 januari 2018


Mr. G. SPONG de Mr. titel luizenvader
van de wanbeleid klas NL
 

Hij was er weer eens bij Jinek Live (met dubbele paspoorten nl en één van het meest gewelddadige land van de wereld USA) afgelopen 29 januari 2018 Mr. G. Spong de mr. titel luizenvader van de sinds 1945 wanbeleid uitvoerende VVD CDA PVDA later aangevuld met D66 en CU NL wanbeleid klas. Mr. G. SPONG was daar als (ex?) advocaat volstrekt gewetenloos om voor zijn kantoor klanten te werven om een strafrechtelijke zaak tegen de NAM te beginnen. Dat levert veel geld op in uiterst dure en rechtszaken zogenaamd om recht te krijgen die decennia gaan duren met het gevoel dat er wordt recht gedaan. Maar de enige die er schathemeltje rijk van worden en op weg zijn naar de lijst van de 160.000 multimiljonairs zijn de kantoorgenoten van de Mr titelluizenvader Mr. G. SPONG.
 
 
 
De NAM heeft een 100 jarig contract met de GAZPROM wat op zijn minst nog 40 jaar loopt. De dubbele paspoorten Jinek zit in haar programma Rusland en Poetin en eventuele zakelijk benadering door TRUMP met Rusland af te zeiken. Daarmee brengt ze ons land in gevaar want uiteindelijk wordt de schade die de NAM moet betalen ook grotendeels door Russisch gas te importeren en door te verkopen verdient. En dan maar hopen dat het EURO gezeik tegen Poetin er maar niet voor zorgt dat hij de overeenkomst verbreekt. Heel het Groninger schade gebeuren staat in het teken van roepen we doen recht, maar volgens dat recht had de meeste schade het afgelopen jaar al uitgekeerd kunnen worden. Maar nu komt er pas een regeling die nu ingevoerd gaat worden en pas later uitgevoerd gaat worden. Dat is al 2 tot 3jaar doelbewuste vertraging En nu dan maar nog meer vertragen want hoe langer het duurt hoe minder schade er te vergoeden is. En het Mr. titel onkruid die iedereen in ons hele land rechteloos maakt woekert voort en verstikt ieder recht met de Mr. luizenvader Mr. G SPONG en de volgens de Nederlandse wetgeving criminele witwas faciliterende Orde van Advocaten als verstikkingsleiders U BENT RECHTELOOS bij TUCHTRECHT.       
 
 

Het mr. titel onkruid woekert voor. Kijk maar naar de 2e kamer en de VVD De grootste rovers hebben allemaal een Mr. titel. Kijk maar naar Alphen aan den Rijn waar PVDA Intrum burgemeester Mr. Bruinsma als hooft van de politie een gemeenteraadslid een strafblad bezorgde omdat ze over zijn laakbare gedrag bij de commissaris van de Koning had geklaagd en de man zijn met niets doen graaiende intrum status dreigde kwijt te raken. Ook dat is corruptie.

Advocaten zijn ondernemers en direct daarna gaat het mis met de vergelijking tussen ondernemers en advocaten. Want dan worden we geconfronteerd met het poldermodel in Nederland en de wettelijke afgedwongen winkelnering( me moet verplicht gebruik maken van een advocaat). We hebben besturen en commissies overal voor. Dus zijn er de orde van advocaten die toeziet op de goede werking van de advocaten zodat de kernwaarde van de advocatuur worden uitgevoerd. Dat heeft mij in een ander artikel over een uitgever verleidt te schrijven dat dit het lachertje van de eeuw is en de foto daarvan hier maar opnieuw heb geplaatst. Dan is er een groot aantal advocaten die zijn ook rechters. De plaatsvervangende rechters/advocaten. Daar kom ik zo op terug. Dan zijn er besturen van rechters en rechtbanken enz. enz. En dat besturen gaat nu niet zo lekker als er een Mr. bij aanwezig is in deze besloten wereld.
 
 
 
We hoeven alleen maar te kijken naar het ministerie van Justitie en daar leidinggevende mr. titels zoals Mr. Piet Hein Donner Mr. Ernst Hirsch Ballin Mr. Ivo Opstelten Mr. Ard van der Steur allemaal leiders die wegens voorliegen ven de 2e kamer zijn weggestuurd van het ministerie van Justitie en toen Mr. Fred Teeven staatssecretaris naar het bonnetje liet zoeken door de commissie Oosting II deze tot de conclusie kwam dat het ministerie bestond uit groepjes ambtenaren die elkaar niet vertrouwden en niet met elkaar communiceerden. Kortom er heerste chaos op het ministerie van Justitie. Gewoon wanbeleid (maar de beeldvorming door VVD zegt wat anders) decennia lang is daar niets aan gebeurt en nu nog niet.  

Dat gaat niet zo goed dat besturen. Dus gaan de besturen van advocaten en rechters aan de slag met elkaar en vinden dan dat toch dat er wel heel wat zaken zijn waar wij het klootjesvolk ons heel erg druk over maken en graag ons recht halen. Maar organisatorisch is dat lastig en omdat het al zo gegroeid is dat we overal een advocaat bij nodig hebben zelfs bij het kantongerecht wordt dat ook geadviseerd via de besturen de 17.000 advocaten aangemoedigd om zaken die er niets toe doen in de Mr. titel ogen te ontmoedigen. Wat gebeurd en dan eigenlijk? Eigenlijk gebeurt er dan dat onze rechten worden ingeperkt door besturen die daarvoor geen enkele bevoegdheid hebben.

 



De plaatsvervangende rechters / advocaten is ook zo’n probleem. Bij meervoudige kamers van 3 rechters zijn er heel veel plaatsvervangende rechters / advocaten. Na de 2e wereldoorlog was het zo dat als je naar de rechtbank ging het kon voorkomen dat je een plaatsvervangende rechter had die uit hetzelfde kantoor kwam als de advocaat van degene die je voor de rechter had gedaagd. Dat riekt niet naar belangenverstrengeling dat is belangenverstrengeling. Er zijn heel wat processen over gevoerd en uiteindelijk komt tegenwoordig de plaatsvervangende rechter/advocaat uit een ander juridisch district.  Maar als je net zoals ik landelijk werkte en eigenlijk ook internationaal want ik had het hoofdkantoor in Duitsland werkt dat natuurlijk ook niet. En dat er, wat ik steeds zeg, de mogelijkheid bestaat uit een rechtbank met drie rechters waar er twee dan plaatsvervangend rechter /advocaat kunnen zijn en de voorzitter altijd een beroepsrechter is, als er belangen van de advocatuur in het geding zijn de twee plaatsvervangende rechters/advocaten over de voorzitter heen stemmen om hun advocatenbelang veilig te stellen. Daar horen we niets van want er mag door de rechters niets over naar buiten worden gebracht. Maar dat het regelmatig fout gaat blijkt uit een documentaire: “Kijken in de ziel van de rechters” uitgezonden op NPO2 juni 2015 dat er één rechter was die zover ging als mogelijk was en het over één zaak ging wat hem niet lekker zat omdat er over hem heen was stemt kennelijk waar hij het niet mee eens was omdat de wet dat natuurlijk anders aan gaf. Hij heeft dat aanzienlijk voorzichtiger gezegd dan ik nu opschrijf maar omdat ik dit fenomeen van de belangenverstrengelende advocaten ken, merkte ik dat gelijk op. Naar buiten toe dus iets laten zien dat mensen zoals ik gelijk hebben.


Dan zien we Mr. Astrid Holleeder die al sinds 2000 lid is van de criminele organisatie van haar grote liefde de Hakkelaar en ook nog als advocaat werkte tot en met 2016 waar ze ook nog eens advocaat van de maand werd. IN 2016 notabene Mr. titel onkruid. Dan gaat Peter R de Vries, loopjongen van de hakkelaar 100% onderwereld PR publicist voor de gezusters Holleder en de ex vrouw van Sam Klepper en ex vriendin van Willem Holleeder, in februari 2018 een programma starten “DE RAADSKAMER” geheten. Dat is mooi om de rechtbank tegen Willem Holleeder te beïnvloeden. De Hakkelaar/Mr. Astrid Holleeder en Sandra Den Hartog met de in 1995 al door de onderwereld crimineel verklaarde Peter R de Vries grotere criminelen zijn dan Willem Holleeder maar dat er veel bestuurlijke Mr. titels bij het OM enz. heerlijk mee profiteren en daarom dit criminele gezelschap gerieven.

 


Met het tuchtrecht is het werkelijk ouderwets. Dan woon je in Breda en dan ga je een klacht indienen tegen je advocaat die in Eindhoven zit dan moet je een klacht indienen bij de deken die in ’s-Hertogenbosch zit die wijst de klacht dan af en verwijst naar de Raad van Discipline en het adres is dan postbus 3115 4800 DC in Breda. Ga je dan later in hoger beroep dan moet je naar het Hof van Discipline postbus 132 4840 AC Prinsenbeek en Prinsenbeek is gemeente Breda. Als je het zoal bekijkt heb je al geen schijn van kans ooit maar een tuchtrechtzaak te winnen want in deze gesloten wereld kent men elkaar allemaal. En dat is gebleken. Ik ga langs wat ongebruikelijk paden alsnog proberen mijn tuchtrecht gelijk te halen. Ik heb daar al een boek overgeschreven en deze nieuwe zaak gaan we uitvoerig behandelen op vrijmoedcrime.blogspot.com en daar komt later een vervolg op het eerste boek, want een ding is zeker “het tuchtrecht in Nederland werkt voor geen meter” door het Mr. titel onkruid.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten