Zoeken in deze blog

donderdag 18 januari 2018

WIEBES Belastingdienst 8.0000 ambtenaren gouden handdruk
610 niet met elkaar functionerende IT systemen CHAOS liet voortbestaan
 
Een vervolg op de maffia regeert ?
 
Regeren is vooruitzien. Maar als we even naar de feitelijkheden kijken dan kunt u een artikel lezen op vrijmoedcrime.blogspot.com dat de maffia NL regeert. Nu laten we even de regering vooruitzien. 
 
 
 
Het gas in Groningen is volgens de mijnwet in ieder geval van de staat. De PVDA heeft ervoor gezorgd in 1959 dat er met Shell en ExxonMobile een onderneming tot stand kwam waar de overheid voor 40% in deel nam en Shell en ExxonMobile ieder 30% die de gasbronnen exploiteren. Maar formeel naar buiten toe zijn het alleen Shell en ExxonMobile ieder 50%. In 1986 vond de eerste aardbeving plaats. Maar dat kon niemand wat schelen. Zo is in grote lijnen de historie. Opgemerkt zij nog en dat is in de overheidsbegrotingen niet zichtbaar dat de NAM 40% overheid in de jaren 60 vorige eeuw een overeenkomst hebben gesloten met de Russische Gazprom. Zij kochten gas in voor 2 guldencenten en verkochten het door aan de Italianen voor 5 guldencenten terwijl wij 32 guldencenten betaalden en opgemerkt zij dat het een 100 jarig contract is wat nu nog geldt. Gigantische winsten waar door de versluiering op geen enkele wijze verantwoordelijkheid bij het uitgeven werd afgelegd aan de 2e kamer of de belastingbetaler. Decennia wanbeleid waar ik het regelmatig over heb. Nu naar deze tijd.
 

Dat de Nam de schade pas wil betalen als de huizen verkocht worden is gewoon schandalig mede omdat de staat daar ook bij zit voor 40%. Hoe moet je nu het volgende interpreteren? Rutte zit zondag te vertellen bij Buitenhof TV dat de afwikkeling vertraging heeft opgelopen door de informatie waar Rutte ook schuldig aan is dat het zo lang duurde omdat hij graag regeerde zonder enige kritiek van de 2e kamer en er allerlei beslissingen doorheen kon drukken zonder tegenwerking of discussie. Dat blijk uit wat minister Wiebes zei in de tweede kamer die zei dat het vorige kabinet helemaal niet had hoeven te wachten. Een kabinet waar hij notabene in zat en kans zag als staatssecretaris van de belastingen 8.000 ambtenaren (veel te veel) met gouden handdrukken weg te jagen en de chaos van 610 IT systemen die niet met elkaar communiceren te laten voortbestaan als onderdeel van het SOROS chaosplan van de vorige regering Rutte II.
 

Binnen het door de regering Rutte III gehanteerde SOROS CHAOSPLAN hebben ze het volgende beleid bedacht wat men aan het uitvoeren is. Goed vertragend idee is de NAM er tussen uit te halen. Het is helemaal niet nodig De NAM waar ook de overheid voor 40% bij zit had al lang kunnen uitkeren maar mocht dat niet van Rutte. Nu moet er een protocol komen waar dan vastgesteld in wordt hoe groot de schade is en door wie er kennelijk uitgekeerd wordt. Dit alles zorgt voor grote vertragingen wat helemaal de bedoeling is. Dat zeg ik als kabinettenvorser die wanbeleid opspoort en rapporteert. De nationale ombudsman is met zijn laatste termijn bezig want ook hij zegt dat volgens de grondwet en burgerlijk wetboek duidelijk is wie de schade moet betalen. De NAM 40% overheid 30% Shell en 30% ExxonMobile. Dus dat past niet in het kabinet Rutte III SOROS Bilderberggroep (Leve de Koning) CHAOS model Dag ombudsman.  
 

Minister Wiebes gaat het regelen Maar als je net als ik JINEK volg om te kijken of ik wanbeleid kan bespeuren en journalist Ferwerda met politici gaat praten en aan iedereen de vraag stelt wie de eerste notie van wantrouwen aan zijn broek krijgt dan weet fractievoorzitter Dijkhoff VVD al te melden dat het WIEBES is. Logisch. Let goed op Groningers. Wiebes zorgt alleen voor vertraging. Terecht wordt er door Groningse vertegenwoordigers geconstateerd dat er agressie heerst wat als er niets gebeurd tot uitbarsting kan komen. Terecht als je in onmenselijke situaties leeft en onder je eigen huis begraven kan worden als het na de zoveelste beving in stort. Maar dat is als ik het Rutte III SOROS CHAOS wanbeleid goed interpreteer ook de bedoeling dat er een agressieve uitbarsting komt. Dan ontstaat er geweld en vermoedelijk grof geweld wat door de politie en desnoods het leger erbij wordt neergeslagen. Mensen worden gearresteerd van de kapotte woningen die dan lange straffen krijgen en failliet gaan. En ja hoor grote verdiensten door dit SOROS CHAOS model Faillissementen hoeft de NAM niets meer te betalen en spaart daarmee ook voor Kabinet RUTTE 40% van de kosten uit.
 
 

Laat dat niet gebeuren Groningers. Beter is om ieder afzonderlijk aangifte te doen wegens wanbeleid kabinetten Rutte. Wanbeleid is een strafdelict. En de hoge raad heeft in een ander strafdelict al bepaald dat de ministers en de minister president bij een strafdelict onder het ambtenarenrecht vallen en dan strafrechtelijk kunnen worden vervolgd. Kunnen ze gelijk gearresteerd worden. LAAT U NIET UIT DE TENT LOKKEN GRONINGERS door deze naar maffia achtige methoden.           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten