Zoeken in deze blog

maandag 6 november 2017


Prins Bernhard Jr. heeft
102 woningen in Amsterdam
Topje van een ijsberg

Ik heb al eens een artikel op een andere crime site geschreven ergens in juni 2017dat hete Strafrechtelijke afbraak van de sociale huurwoningen. Dat staat hieronder opnieuw ongewijzigd. In dit artikel wordt er op gewezen dat de koninklijke familie/huis met behulp van de VVD en in Engeland en Duitsland gevestigde ondernemingen sociale huurwoningen op grote schaal opkoopt ver onder de marktprijs omdat veel van de ongeveer 1000 corporaties door de huurbelasting in de financiële problemen zijn gekomen. Zij moesten de woningen verkopen om te overleven. Minister Blok van de VVD heeft voor strokabinet RUTTE VVD/PVDA van de via de Koninklijke Bilderberggroep waar het SOROS chaosmodel volledig wordt gebruikt de huurwetgeving geliberaliseerd in proefgemeentes Amsterdam en Utrecht. Door de boelbewust losgelaten grens zijn de huurprijzen gelijk gestegen met € 200,00 per maand gestegen voor de nieuwe huurders omdat de woningen zo duur zijn en 
niet meer onder de huursubsidie regels vallen. Ik heb het al veel eerder gezien en wordt nu bevestigd dat de Koninklijke familie/huis de opkopers zijn. Nog veel meer dan de 102 woningen. Dit is een topje van een ijsberg
 
 
Het is al decennia lang bekent dat George SOROS de man is achter de Clinton’s en Obama’s en faliekant tegen Trump is. George Soros de Obamama’s en de Clinton’s zijn weer zwaar bevriend met Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Gezamenlijk zijn ze weer bevriend met Saoedi-Arabië de koning daarvan Salman bin Abdoel Aziz al-saoed die geen IMMIGRANT heeft opgenomen. Dat is dan allemaal duidelijk. Ook dat George Soros rijk is geworden van het creëren van chaos. Algemeen bekent.  In chaos kunnen dat soort mensen zich ongestraft op strafrechtelijke wijze verrijken. Prinses Mabel van de Koninklijke familie zien we dan ook regelmatig contact hebben met George Soros. En prinses Mabel woont in Engeland en heeft bemoeienis met Engelse ondernemingen die weer sociale huurwoningen opkopen in Nederland tegen prijzen die ver onder de waarde van de woningen liggen. De VVD is sinds Neelie Kroes nog onder Prins Bernhard Sr adviseur van het koningshuis geworden, erg koninklijk.


Neelie Kroes heeft aan de wieg gestaan van de feitelijke regering de Bilderberggroep opgericht door Prins Bernhard Sr, dus innig verweven met het Koningshuis. En ga maar terugkijken in alle artikelen die ik heb geschreven op deze site, op twitter en op facebook dat we te maken hebben met een groot wanbeleid van de VVD CDA PVDA D66 die ons land in een bureaucratische chaos niet meer te besturen hebben gebracht. De 6 jaar dat RUTTE VVD er zit heeft hij het George SOROS chaosmodel in opdracht van het Koningshuis/familie en de VVD top flink opgevoerd. Er wordt helemaal niet geregeerd om de chaos snel te verhogen. George SOROS heeft met de wapenindustrie enorme chaos veroorzaakt in Afrika in het noorden waardoor de MASSA-IMMIGRATIE  naar Europa een feit is geworden en er op is gericht onze monoculturen te vernietigen en daardoor de import export en vervoerssystemen. Een groot voorbeeld daarvan is de tot opstand roepende Hans van Baalen en Guy Verhofstadt in Kiev, Oekraïne om een wettig pro-Russisch regiem omver te werpen en te vervangen met hulp van CIA en George Soros door een niet gekozen criminele miljarden stelende Porosjenko die grote delen van het geld in Nederland stalt in ondernemingen gevestigd op de ZUID-AS van Amsterdam. Sinds RUTTE regeert wordt de chaos steeds groter en groter en groter. En waarom deze door VVD/koningshuis/familie wordt gecreëerd heeft mede te maken met dit artikel over de sociale huurwoningen. 


Op 28 mei 2017 heb ik al in een artikel over vastgoed geschreven en Vestia daarin vermeld als een van de grootste woningbouwcorporaties die door o/a de ABNAMRO met CEO VVD Gerit ZALM met derivaten in de problemen kwam en Vestia gedwongen werd 5.500 woningen te verkopen (in 2014) 40% beneden de waarde aan Engelse bedrijven die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid via constructies eigendom zijn van de koninklijke familie, die deze woningen hebben opgekocht. Via andere constructies, kwamen andere aanzienlijk kleinere woningcorporaties ook in de problemen. Zij moesten over de huur belasting gaan betalen welke men niet in de huren kon doorreken. Dat dankzij minister Stef Blok VVD. Deze corporaties konden dus ook ontmanteld worden of gered door een groot deel van hun portefeuille tegen dezelfde lage prijzen te verkopen aan Engelse met het koningshuis/familie verbonden vastgoedondernemingen. Bij elkaar zijn het er, van wat ik in de pers heb gezien, een kleine 25.000 sociale huurwoningen. De totale woningmarkt had in 2008 toen de crisis op gang kwam een structureel woningtekort van 60.000 woningen.


 
Door de bezuinigingen is de bouw en de aanvraag voor de vergunningen voor woningen, min of meer tot stilstand gekomen en helemaal voor sociale huurwoningen. De gevolgen van dit wanbeleid zien we nu want door de MASSA-IMMIGATIE ook in Nederland is het tekort opgelopen naar 80.000 woningen en schieten de prijzen omhoog van de woningen. Ons wordt voorgelogen dat de prijzen stijgen door de aantrekkende economie maar dat komt grotendeels door het structurele woningen te kort. De sociale huurwoningen 40% beneden de waarde op Koninklijke wijze te laten opkopen moet een vervolg hebben in de toekomst. Wat is nu 40% procent winst als in een door George Soros bedachte chaos uitgevoerd door Koninklijk beschermde VVD de prijzen veel hoger kunnen worden en de rijke IMMIGANTEN die massaal ook hiernaar toekomen die alle woningen later met gemak de woningen tegen haast dubbele prijzen kunnen opkopen?  Dat zelfde verschijnsel zien we ook al in Dat zelfde verschijnsel zien we ook al in Bosnië en Herzegovina waar de prijzen van de huizen ook door Syriërs die daar op vakantie zijn worden opgekocht. Dan moet er wat gedaan worden aan de liberalisatiegrens van de sociale huurwoningen. Dus is de maximale huurgrens van € 710,68 p/m voor de sociale huurwoningen moet wordt afgeschaft. Dat kan niet zomaar en is men begonnen in Amsterdam en Utrecht de huurgrens vrij te maken als proef. De prijzen stegen onmiddellijk met ongeveer € 200,-- p/m naar € 900,-- p/m in Amsterdam en Utrecht. Voor de armste onbetaalbaar omdat de huursubsidie niet van toepassing meer is. Natuurlijk niet voor de huren van degene die er al wonen. Daar gaan de prijzen pas omhoog als deze hun woning verlaten.


Maar komt daar om de hoek kijken wat Mr. G. Spong ons al sinds 1993 voorhoudt om zijn kantoor klanten te laten werven om meer inkomen te genereren, dat de overheid en dat zijn gemeentes ook volgens onze eigen Nederlandse wetgeving de grootste criminele organisaties zijn. En dat klopt kan ik u zeggen omdat de overheden op grote schaal de wetgeving uitschakelen. En dan gaan de overheden als volleerde criminelen aan de slag mensen uit de sociale huurwoningen te jagen met behulp van kokerdenkende volslagen gewetenloze gerechtsdeurwaarders om de belastingheffing op huren van hun zieltogende corporaties weer winstgevend te maken. En als de mensen dan op de straat komen worden ze uit de gemeenten weggejaagd van de een naar de andere gemeente omdat niemand ze wil helpen. Het George Soros chaos model. En vallen zij weer in handen van andere gewetenloze Mr. titelfiguren die hun dan weer zwerversadressen aanbieden voor een zwerversinkomen maar je crimineel moet zijn of worden om te kunnen leven, wat niet gaat van tot eeuwige armoede gedoemd zijnde hulpsysteem wat je ook nog eens € 50,-- p/m kost van je zwerversuitkering. Zie hier de TOP mr. houden de grote criminelen in stand omdat men er rijk van wordt en de Mr. titel sukkels die niet meekunnen met de grote jongens,  houden de kleine criminaliteit in stand voor een topinkomen. En alle 2 de Mr. titel groepen benadelen daarmee weer de maatschappij en de belastingbetalers.       

Nog 2 zaken. In een artikel kwam ik wat informatie tegen die het geheel als hiervoor omschreven ondersteund. Ook het George Soros chaos model. Er zouden dagelijks 120 sociale huurwoningen verdwijnen met huren die onder de hier voorgenoemde huur liberalisatie wet liggen. Zo zouden er tussen 2009 en 2015 totaal 262.400 sociale huurwoningen verdwenen zijn wat staat in een rapport “de Staat van de Volkshuisvesting” Daarvoor komen dan in de plaats huurwoningen tegen aanzienlijke hogere huren. Dat groeiende tekort sociale huurwoningen gaat zorgen voor steeds meer spanningen omdat de groeiende groep IMMIGRANTEN ook gebruik moeten maken van de sociale huurwoningen. En juist de ondergroep verzet zich het felst tegen deze in hun ogen hun banen en nu ook de huurhuizen inpikkende IMMIGRATIE groep. Dan is er op de Veluwe iets vreemds aan de hand. Daar is men of wil men woningen gaan bouwen speciaal voor asielzoekers. Deze kerkse mensen willen van uit het geloof deze mensen helpen. Maar gezien de heftige rellen die over AZC centra zijn ontstaan komt bij deze hoofdzakelijke protestanten groeperingen op de Veluwe de VOC mentaliteit boven drijven: verdienen zwijgen en verhullen en het daarom anders voorstellen. Als men op de huidige manier sociale huurwoningen bouwt wordt dat te duur en bovendien komt er door het tekort ook de eigen bevolking in aanmerking. Ik ben door lezen al in de jaren 60 van de vorige eeuw een Ruslandkenner geworden.

Soros en Ruttes Nepnieuws
Wapenindustrie USA versus RU
 700 miljard versus 90 miljard

Het Sovjetregiem vond ik niets maar ben later wel getrouwd met een Russin en ben er veel geweest. Als je als Ruslandkenner Draghi van de Europese bank hoort roepen “we hebben in Europa een door ons(EU) geleide economie”, dan is het eerste wat ik roep dat is een Sovjeteconomie. Nu met de huurwoningen die een aannemer op de Veluwe wil gaan bouwen, volgens mij is er al één appartementengebouw en klaar, roep ik hetzelfde toen ik dat hoorde uit een zeer betrouwbare bron. Dat is 100% Sovjethuisvesting. In Nederland noemen we dat natuurlijk anders namelijk onzelfstandige wooneenheden. De dictatuur zit hem in het feit dat dit soort woningen normaal gebouwd worden voor psychiatrische patiënten die begeleidt moeten worden. Maar nu is er geen begeleiding. Bij de Sovjets had je nog de al overheersende partij die bij teveel problemen ingrepen en dan werd je uit de partij gezet en dat werd je dood. Hetzelfde als bij ons met de kerken die alles zowat 100% beheerste. Boos op de dominee of kapelaan en je werd verstoten wat min of meer je dood betekende. Maar dat is niet meer. Dus zijn deze  appartementen gedoemd om een George Soros chaosmodel te worden. Wat bouwt men nu en heeft kennelijk er al een gemeente toestemming voor gegeven en laten bouwen, appartementen zonder keuken. Ik meen een stuk op tien in een gebouw. Maar het koken moet dan gebeuren in een gezamenlijke keuken. Daardoor zijn de woningen goedkoper. Maar wij in Nederland en onze Nederlandse bevolking van Nederlandse ouders al eeuwen zijn dat al 2 eeuwen en zelfs langer niet meer gewend door onze rijkdom en kunnen zo niet leven.


Grote problemen en men vertrekt na een aantal maanden al weer uit deze woningen en dan komen de IMMIGANTEN want die zijn het wel gewent en woonden in dat soort woningen die door onze regeringen met USA voorop platgebombardeerd zijn. Volgens mij is om dit soort woningen te bouwen uitgedacht om de IMMIGRANTEN te kunnen huisvesten omdat men weet dat onze eigen bevolking niet zo kunnen leven. En de GGZ heeft een speciale afdeling met psychiaters die allemaal elektronica op hersenen plakken van arme mensen en de twinkeltjes zo interpreteren dat armoede een ziekte is. Wie is hier nu ziek is de vraag? En die kunnen ook zo’n woning krijgen. En ze omdat ze geen normaal leven krijgen zeer snel naar GOD geholpen worden op deze manier. Is dat enge pilletje van de wanbeleidpartij D66 ook weer even niet nodig of brengt dat juist de verlossing. En als er dan ook nog MIGRANTEN komen wonen ontstaan hier ook weer grote spanningen waardoor steekpartijen om alles en eerwraak en al dat soort zaken gaan toenemen omdat deze mensen weer bij elkaar komen en niet integreren in de maatschappij ondanks dat ze in een nieuw vijfde rangs Sovjetmodel appartement wonen. Heerlijk ook weer zo’n Georges Soros chaos verdienmodel.    


Al deze spanningen ook op de sociale huurwoningenmarkt zullen gaan leiden tot een burgeroorlog als we niet uitkijken. Christenen en autochtonen enerzijds en Moslims en allochtonen anderzijds. Het wordt de hoogste tijd te zorgen dat de VVD en de Bilderberggroep die in feite ongecontroleerd regeren, blijvend van hun macht worden ontheven omdat zij doelbewust met het George SOROS chaosmodel werken om in de chaos nog rijker te worden. Kunnen we ook al de gestolen via Curaçao witgewassen geld terug halen alsmede de criminele gelden verdient door de VVD Bilderberggroep afromen maar dan niet zonder wetgeving zoals nu gebeurt maar met wetgeving die goed georganiseerd snel kan worden ingevoerd door mensen die weten wat besturen is en de gevolgen van hun besturen overzien. Als het niet anders kan dan maar via een NEXIT hoewel dit ons buitengewoon veel geld gaat kosten.                        

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten