Zoeken in deze blog

vrijdag 22 september 2017


 

Vanavond komt het 5de deel over de zoektocht naar Natalee Holloway op de TV. Het Irriteert mij dat men zelfs na haar dood haar niet met rust kan laten. Waarom? Om het verdriet van de Ouders die willen weten waar hun dochter verdwenen is? Nee dat deze ouders dat willen weten vindt ik legitiem maar daar maken andere mensen om hele andere reden gebruik van de kijkcijfermaffia waar Peter R de Vries een mondiale positie (vermenging onderwereld/bovenwereld) in neemt, Zie ook artikel over de Italiaanse maffia op deze blog. 
 
Het strafrechtelijke handelen van Peter R de Vries in de Joran van der Sloot zaak waardoor er GEEN strafrechtelijke vervolging uit kon voortvloeiden op Aruba en in Nederland.
 

Peter R de Vries bracht altijd programma’s ook over mij die gebaseerd waren op veronderstellingen, niet op feiten. De witwassende Mr. Fred Teeven met de verzwegen bonnetjes en zijn kompaan “mijn mond liegt maar het smoel spreekt de waarheid(Groningen)” Henk Kamp beide stage gelopen bij FIOD Roermond waar de methode Peter R de Vries is overgenomen namelijk mensen berechten op basis van veronderstellingen en wet uitschakeling. De wet aanpassen koste teveel tijd dus dan maar gewoon strafrechtelijk handelen om criminelen uit te schakelen en met koker denken bewijzen aan te voeren wat goed werkte. Dus de invloed op het verkrachten van ons rechtssysteem door Peter R de Vries is groot.

Ik noemde deze heren Mr. Fred Teeven, Mr. Bram Moskowitz, Peter R de Vries, en pa Mr. Ivo Opstelten met zijn vreselijke handicap het geselecteerde geheugenverlies, de Daltons. Dat heeft via Dof Jansen terwijl Peter R de Vries daar aanwezig was het programma Pauw gehaald. Ik niet want in Jeroens Pauw ogen ben ik crimineel en dan spreek je kennelijk nooit de waarheid. Sorry wat zij als waarheid zien natuurlijk. Op internet zijn alle verhalen te vinden over Joran van der Sloot U kunt het lezen. Maar ik ga nu eens dezelfde veronderstellingen methode toepassen en als feiten presenteren als Peter R de Vries dat altijd deed en nog doet.

Op de eerste plaats moeten we vaststellen dat Suriname en de Nederlandse Antillen de SSS eilanden genoemd en Aruba en Curaçao toen en ook nu nog belangrijke doorvoerverbindingen zijn voor de drugshandel en op ons Nederlandse witwasparadijs Curaçao dat op grote schaal witwassen.

Toen kennelijk na feestelijke activiteiten Nathalie Holloway bij het zwembad stierf is er kennelijk grote paniek uitgebroken en Joran van der Sloot heeft andere mensen geraadpleegd en zijn vader om hulp gevraag. De door Peter R de Vries uitgezonden interview met zogenaamde bekentenis krijg ik alleen maar het beeld dat zij kennelijk door drugs en drankgebruik ook gestorven kan zijn. Kennelijk heeft men toen besloten het lijk te laten verdwijnen uit angst dat Joran van der Sloot als moordenaar zou worden aangezien. En aangezien er een stukje voor de kust van Aruba hele kolonies haaien rondzwerven zoals bewoners daar mij vertelden heeft men het daar gedumpt of laten dumpen om nooit meer gevonden te worden.
 

Toen kwam onze op veronderstellingen als feiten presenterende Peter R de Vries op de proppen en kwam ook de Amerikaanse pers erachter dat er een Amerikaans meisje was verdwenen. Mede door de ouders en later alleen de moeder omdat de vader afhaakte. Vermoedelijk omdat hij de bemoeienis van Peter R de Vries niet vertrouwde (een onderbelicht gegeven) is men begonnen rond Aruba met een grootschalig onderzoek naar dat meisje Holloway.
 
 
 
 
De DEA was ingeschakeld en werkte het onderzoekschip Persistence daar met speciale apparatuur voor de kusten van Aruba en de andere eilanden in pogingen het meisje te vinden. En daarmee werd de florissante honderden miljoenen drugsdoorvoer ernstig verstoort dus moest er een moordenaar gevonden worden. En dan komt Peter R de Vries in beeld die ik in zijn uitzending over mij bestempelde als spreekbuis van de onderwereld, in beeld. Hij kon Cor van Hout presenteren als vriend van hem en als de meest bijzondere man ooit , natuurlijk met een eigen moorcommando anders tel je niet mee, en spreken op de begrafenis van deze grote crimineel en als een soort volksheld presenteren (strafrechtelijk bewijstechnisch is dat lid zijn van dezelfde criminele organisatie, OM, maar die deed niets), dan moest hij ook Jorien wel als feitelijke moordenaar openlijk kunnen veroordelen. En dat gebeurde ook.

Alleen kon het OM op Aruba er niets mee en in Nederland ook niet en de beelden konden ook niet meer als bewijs worden gebruikt (uitgezonde beelden voordat ze als bewijslast hebben gefungeerd kunnen niet meer als bewijs worden toegelaten) zodat Joran van der Sloot er mee weg kwam en naar andere delen van de wereld vluchtte. Maar nog geen 14 dagen na de zogenaamde bekentenis op TV en ook in Amerika op TV gepresenteerd als bekentenis, werden alle Amerikaanse schepen die bij de zoektocht waren betrokken vertrokken en kon de honderden miljoenen dollars opbrengende drugshandel doorvoertransporten weer eindelijk doorgaan.


Met dank aan Peter R de Vries die daar zwaar betaald voor is en het geld gelijk gestald heeft op een van de daar in de buurt gelegen belastingparadijzen eilanden waarvan we nu weten dat het Curaçao is. Toen is hij op Joran van der Sloot gaan jagen. Want als Joran van der Sloot nu toch eens geld zou krijgen en de onzinverhalen van Peter R de Vries zou ontmaskeren? Want Ik heb de bekentenisbeelden als oud privédetective nr. justitie POB 589 nog eens bekeken, maar van een duidelijke bekentenis is ook geen spraken zoals Peter R de Vries beweerd. Joran van der Sloot is daar zo paranoia van geworden dat hij uiteindelijk toch iemand vermoorde en Peter R de Vries zijn gelijk kon binnen halen. Maar deze moord waarvoor hij in Chili gevangen zit, had nooit gebeurd als er niet op Joran gejaagd was door Peter R de Vries met een voortdurende strafrechtelijke stalking (Peter R de Vries heeft geen opsporingsbevoegdheid) over de hele wereld. Dus bestaat er volgens de Nederlandse wetgeving een causaal verband tussen het vermoorde meisje en Peter R de Vries en kan hij daar strafrechtelijk voor vervolgd worden. Lastig maar niet onmogelijk.

Zo ziet u een volledig waar verhaal volgens Peter R de Vries er volledig anders uit door mij wat een hele andere waarheid laat zien uit hetzelfde materiaal en beelden aangevuld met bekende andere feiten over Peter R de Vries, is dit 100% Onderwereld PR in de tegenwoordige tijd. Lees ook maar de mogelijke banden met de Amerikaanse en Italiaanse maffia op deze weblog. Men probeert mij het zwijgen op te leggen. Daardoor is de band tussen Maruschka Verhoek en mij verbroken maar het publiceren van mij gaat gewoon door.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten