Zoeken in deze blog

woensdag 13 september 2017


 
Help is er een rampenplan
om de rampen veroorzaakt
door rampbestuur VVD PVDA CDA D66
te bestrijden?  

Ja dat is er. Gewoon huidige landsbestuur gevangen nemen wegens ernstig wanbeleid waardoor er doden zijn gevallen. Ernstig structureel plichtsverzuim met ernstige schade. De voortdurend met elkaar geldverslindende gevechten om een hogere functie te krijgen. Maar helaas is nog wat te vroeg er iets aan te doen maar onderstaand verhaal geeft inzicht in het wanbestuur wat internationaal grote schade aanricht aan het zichtbare onbekwame bestuur van Nederland  

De ramp op Sint Maarten: De multimedia rampenshow maakt duidelijk dat de politici Rutte VVD en Plaskerk PVDA en ook de Koning allemaal moeite hebben het wanbeleid van de partijen VVD CDA PVDA D66 in goede banen te leiden. Bij het wanbeleid wat nu tevoorschijn komt ergens voor 2010 was het CDA de bovenliggende wanbeleidpartij. En wie was daar nu toevallig gouverneur op Sint Maarten in die tijd, hoe heet die man nu ook al weer. Hij heeft altijd schokkend nieuws om te vertellen dat beschadigde huizen die mogelijk konden instorten niet of maar half vergoed zouden worden in Groningen? Henk Kamp VVD de spreekwoordelijke man van” mijn mond liegt maar het smoel spreekt de waarheid”. De bovenwindse eilanden is 100% Nederland Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. De SSS eilanden genoemd die Nederlandse gemeentes zijn. Het koninkrijk der Nederlanden bestaat uit vier landen. Nederland Aruba Curaçao en de SSS eilanden.
 
Even voor de duidelijkheid staatskundig en dat is weer iets anders dan Koninkrijk. Ik weet veel van bestuurlijke zaken maar dit vind ik allemaal al verwarrend. Als je vanuit 100% Nederland goederen stuurt naar Sint Maarten 100% Nederland stuur je deze goederen naar het buitenland.?? Ja echt waar. Want Sint Maarten is 100% zelfstandige staat met compleet eigen bestuur. Daar hebben wij niets over te zeggen. Toen men dit instelde zal Henk Kamp wel wat centjes hebben gehad. Nederlandse wanbeleid bestuur wanbeleidpartijen VVD PVDA CDA D66 hebben dit zo geregeld. Hebben nooit rekening gehouden met een ramp van deze omvang terwijl het in zo’n gebied ligt. Men is alleen maar bezig geweest de inkomens zwart en wit van alle VVD’ers en corrupte politici en het vermogen van het Koningshuis en familie wat beheerd wordt door Gerrit Zalm bij ABNAMRO die een speciaal lid van de Raad van Bestuur was/is belast met het beheer van de Koninklijke vermogen. Dat kon niet naar belastingparadijzen gelijk als Panama de Maagden eilanden want dat zou een keer fout kunnen lopen en dan zou het Koningshuis de Nederlandse constitutie omvallen en tevoorschijn komen dat er veel staatsgeld geheel belastingvrij is doorgesluisd. Dit wanbeleid verhaal is internationaal zo slecht. Die begrijpen er niets van omdat op het Franse deel alles onder controle is. Want dat is Frankrijk die sturen leger met hulp naar eigen bevolking kunnen gelijk geld geven voor herstel en men heeft overzicht. Bij ons niet. Internationale mensen: waarom hebben jullie niet gelijk ingegrepen? Is toch Nederland? Rutte en Plaskerk, ja natuurlijk het is 100% Nederland van het Koninkrijk maar niet van de Staat Nederland. Maar jullie zijn toch een Koninkrijk? Ja 100% waar maar dat is niet hetzelfde als staatkundig Nederland. Wat is dat het verschil? Nou staatkundig is Sint Maarten een Nederlandse buitenlandse staat Daar kan ook pas het leger worden ingezet als de regering van Sint Maarten er om vraagt Er zijn dus twee staatkundige Nederlanden Sint Maarten en Nederland in Europa. De regering van Sint Maarten heeft hulp gevraagd en nu kunnen we van uit staatkundig Nederland de vredemakers sturen met wapens naar staatkundig Nederland Sint Maarten. Maar de infrastructuur helpen herstellen zodat men eten en water kan kopen om te overleven omdat men nu dreigt aan gebrek aan drinken en eten dood te gaan dat kunnen we niet doen. Nederland in het Caraïbische is totaal anders dan Nederlands in Europa. Alles valt onder de Nederlandse regering maar ook weer niet. Alleen de Koning die is overal Koning maar die heeft als je de Bilderberggroep niet mee telt overal op papier de baas maar niets te zeggen. En dat kost geen extra geld. Zo is ongeveer het wanbeleid wat al jaren plaats vindt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De VVD CDA PVDA D66 hebben de bevolking van Sint Maarten aan corrupte volstrekt onbekwame bestuurders uitgeleverd waar de gevolgen nu van te zien zijn en de gedroomde George Soros Chaos rovers model van burgeroorlog waar de plunderingen op lijken gewoon op Nederlands gebied plaatsvinden. Of was het nu geen Nederlands gebied. U mag het zeggen. En als u er niets van snapt? Niet erg de huidige regering snapt er ook niets van maar wel dat ze nu niets hoeven te betalen.               

1 opmerking:

  1. Doordat de militairen niet goed opereerden is op Sint Maarten de president daar boos geworden. Ook omdat er werd gezegd op TV dat ze van de regering in Nederland geen geld zouden krijgen terwijl de miljarden op ons witwasparadijs Curaçao uit de gebouwen puilen figuurlijk. Dan dreigt er opstand. Plaskerk we hebben op Curaçao met 3 landen een hulpcentrum ingericht. Niet gewoon maar Militairen ff Zwartgeld weer veilig. Terwijl Sint Maarten aan de bedelstaf zit de komende jaren.

    BeantwoordenVerwijderen