Zoeken in deze blog

vrijdag 20 oktober 2017


 
GEERT SCHAAIJ van Beursgenoten is beursgoeroe
maar ook oplichter beurkoersmanipulator en medewerker
aan faillissementsfraude bij Reserve Listing? 
met zijn Verenigde Nederlandse Compagnie N.V

Bij het podium van de beurszwendelaars en aanverwanten Business Class van Harry Mens is hij al aangekondigd. DE BEURSGOEROE GEERT SCHAAIJ komt A.S. zondag naar Business Class. En Harry Mens heel gewillig voor deze beurszwendelaars werkte gelijk publicitair mee door te roepen dat onze grote goeroe weer enkele beurspareltjes bij zich zal hebben. Dat zal de speculanten en arme aandeelhouders die dat niet doorhebben deugd doen. Door wat namen met wat halleluja verhalen van beursgenoteerde bedrijven te noemen zullen de koersen omhoog vliegen.  

 

Misschien zal er weer een reserve listing bedrijf bij zitten. Of zijn eigen Verenigde Nederlandse Compagnie N.V. met KVK-nummer 32017953 die volgens de VEB ook een reserve listing overname was. Dat ontkent de beursgoeroe natuurlijk in alle toonaarden. En helaas moet ik hem gedeeltelijk gelijk geven. Geert Schaaij heeft de aandelen van de zieltogende Roto Smeets Group N.V zowaar zelf gekocht, ik meen voor een luttele som van
€ 700.000,00 euro en in december 2015 bleek zijn belang ergens
€ 6.300.000,-- waard te zijn. Geen reserve Listing wat de VEB dacht maar wel dezelfde zwendel als we wat verder gaan kijken. Wat vrijwel niemand van de aandelenbeleggers doet anders zouden ze zien dat het ook georganiseerde faillissementsfraude is. Wat gebeurd er met reserve listing en VNC N.V.?

Het is zo simpel als het maar zijn kan. Bij de reserve listing, wat een omgekeerde overname is. Hier koopt een B.V. of een N.V. een meerderheidsbelang of alle aandelen van een beursgenoteerd fonds. In ons geval dus de

1.  VIVENDA MEDIAGROEP beursgenoteerd die op dat moment overwegend in handen is van Ron van Velthoven.

Ron van Velthoven is met Geert Schaaij en Selwijn Duijvestijn (Mountainsfield) een hoofdzwendelaar en heeft Vivenda Mediagroep al verworven wat vroeger Newconomy hete, ook via een omgekeerde overname en de faillisementsfraude al een keer toegepast. Geert Schaaij en Ron van Veldhoven hebben een aantal verliesgevende bedrijven van de groep bijvoorbeeld Factotum B.V. uit de groep gehaald. Maar de vaste activa en mogelijke vorderingen bij het beursfonds gehouden. Dat is leuke business want nu is het beursfonds een aantal bedrijven met een negatief kapitaal kwijt en heeft de tastbare waarde van de activa ook nog in bezit. Ik heb dat al in een ander artikel laten zien. Men ging nieuwe aandelen uitbrengen en dat werd natuurlijk aangeprezen door beursgoeroe GEERT SCHAAIJ als een bedrijf met een gouden toekomst wat zijn problemen was te boven gekomen en ging dat even bij zijn grote vriend Harry Mens die een grote rol speelt in de beurskoers manipulatie Vivenda Media Groupe als een echt pareltje aanwijzen waardoor de koers letterlijk opvloog van € 0,05 naar € 0,20 waarop Ron van Velthoven onmiddellijk zijn belang terug bracht en een paar miljoen op streek. De koers liep daarom wat geleidelijker dan de stijging naar een € 0,12 terug. Niemand kijkt meer naar de bedrijven die er uit zijn gegaan. Die zijn zo leeg als wat als het om omzetten gaat als het beursfonds zelf en zij hebben alleen maar schulden en een negatief eigen vermogen. Nu ze gelijk failliet laten gaan zou te veel opvallen men laat het sluimeren en met wat mooie verhalen de schuldeisers aan het lijntje houden. Maar uiteindelijk als er niemand meer op let, laat men de bedrijven failliet gaan met een stroman en al. Factotum B.V. staat registreert als failliet. Mogelijk zijn er nog meer. Ik heb omwille van de tijdsspanne en omdat de onderzoeken veel geld kosten het maar beperkt. 


Vivenda Media Groupe is ook niets en leeg. En dan komt INVERKO de kunststofrecycler op de proppen. Die koopt de aandelen van de Vivenda Media Groupe en verandert de naam in INVERKO brengt de vaste activa in en het hele mediacircus van beursgoeroe Geert Schaay treed weer in werkingen en alle pareltjes beginnen weer te glimmen en ja hoor het hele lege beursfonds wat er de schijn van heeft dat het recyclen daar is uitgevonden en grote ogen in de toekomst gaat gooien en de koersen alleen maar tot de hemel kunnen stijgen, en worden de nieuwe uitgebrachte aandelen gretig gekocht en de koers stijgt naar de van te voren vast gesteld koers van € 2,-- Directeur en later CEO van het beursfonds en groot aandeelouder Henk Alssema  met Geert Schaaij erbij die ook nog een belang van iets meer dan 35% heeft in de Media groep die een cent of € 0,12 waart waren hebben hun miljoenenvermogen privé flink en geheel belastingvrij verhoogt. Stijgingen van het privévermogen door aandelenaankopen is vrij van belasting. En nu zien we weer hetzelfde. Henk Alssema begint te klagen het beursfonds is te duur enz. enz. maakt zich er van los en een jaartje 1 of 2 later is Inverko Polymers B.V alsmede Inverko Equipe compounding B.V. eveneens failliet verklaard zo is bij de KvK te lezen.  
 

Henk Alssema CEO INVERKO 

Bij Inverko heeft men een verhaal opgehangen, wat precies is niet duidelijk, maar men keert of keerde jaarlijks een dividend uit van € 40,-- zeg maar en dat laat men de aandeelhouders zelf betalen. Die werken in de hoop dat zij hun geld van de huidige koers nog ooit zullen krijgen mee en andere aandeelhouders zien dat niet en iedereen denkt dat dit totaal lege beursfonds nog werkt en omzetten heeft. Pure zwendel. En het gaat door want nu heet Inverko ineens Phelix N.V. en is eigendom van Selwijn Duijvestijn (Mountainsfield) die ook weer een dubieuze rol speelt met een obligatielening van Inverko die bij de Verenigde Nederlandse Compagny N.V. zit. Daar zijn processen over te lezen in de kranten. Het is alleen goed even te vermelden dat volgens de journalisten Sven Duijvestijn alleen maar de beheerder van Mountainsfield zou zijn. Dat klopt ook want hier is weer spraken van een constructie. De aandelen zijn ondergebracht in een stichting namelijk Stichting Trustee MontainShield Fund. Die is dan de formele eigenaar en het is wat lastiger om de Sven Duijvestijn persoonlijk wanbeleid in de schoenen te schuiven. Dat had de VEB moeten weten en zeker hun advocaten. Raadpleeg mij maar geachte VEB voorzitter. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen van dit soort zwendel en vasthoudender dan de ergste terriër die niet van ophouden weet. 
Inverko N.V. nu Phelix N.V.  Mountainsfield eigendom van
Stichting Trustee MontainShield Fund
  2.   ROTO SMEETS GROEP N.V. aandelen privé overgenomen door Geert
        Schaaij voor de reeds vermelde circa € 700.000,00. Brengt de vaste
        activa over naar de N.V. van de onderliggende B.V.’s. Brengt deze
        B.V.’s  met schulden en een negatief eigen vermogen buiten de groep en
        verandert de naam in Verenigde Nederlandse Compagnie N.V. brengt
        nieuwe aandelen uit en ja hoor de koersen, wat voor aankondigingen in
        wat bladen en op TV, de koersen spuiten omhoog en maakt van hem
        opnieuw een multimiljonair en zijn belang wordt tegelijkertijd
        teruggebracht naar 0 procent.  € 44,93 % verdwijnt in zijn Schaaij Beheer
        en Diensten B.V. Majka Investments B.V., 35,59%. En de rest zit
        dan kennelijk in de Inverko obligaties. Wat wel even gememoreerd dient
        te worden dat we Geerd Schaaij eerst als voorzitter van de Raad van
        Bestuur CEO zien van VNC groep en wat andere bekenden.  De Raad
        van Commissarissen bestond eind 2016 uit het volgende leden: Tjerk
        Jouke de Vries, voorzitter en Ron van Veldhoven (per 19 december
        2016) oud eigenaar van de VIENDA MEDIA GROUPE. Geen reserve
        listing dus maar de uitwerking is even crimineel zoals te verwachten was.

Oud CEO Vivenda Media groep Ron van Velthoven
en commissaris van de Verenigde Nederlandse Compagnie N.V
CEO Geert Schaaij
Deze Reserve Listing is gewoon vooropgezette zwendel. Koersmanipulatie en bedrijven failliet laten gaan van tevoren bedacht. Value8 met Peter Paul de Vries is niet anders. Onvoorstelbaar dat een Jaap van Duijn en een Annemarie van Gaal daar als een stel naïevelingen commissaris zijn geworden. Koerszwendel faillisementsfraude vermogensmanipulaties door bedrijven elkaar achterstelde leningen te laten verstrekken het vermogen wordt opgekrikt zonder dat er een € 1,00 over de tafel gaat en dan door listige consolidatiestructuren onzichtbaar voor de aandeelhouders worden gemaakt.  

Geert Schaaij is gewoon ook een oplichter niet meer en niet minder. Dat is de juridisch technische verklaring van deze beurskoesmanipulator. De vermeldingen over deze faillissementsfraudes kunnen ook anders zijn dan ik ze heb omschreven. Er zijn vele varianten mogelijk. Ook op wat ik geschreven heb. Maar uiteindelijk hebben ze allemaal tot doel de aandeelhouders en mogelijke schuldeisers van de failliet gegane bedrijven te benadelen en zo eigenlijk de hele maatschappij. Dat geld ook voor Peter Paul de Vries van Value8. Zowel Peter Paul de Vries als GEERT SCHAAIJ doen dat niet alleen. Er is bij de bedrijven waar zij bij betrokken zijn geweest of nog zijn hoe dan ook sprake van criminele activiteiten en daarom is er sprake dat zij lid zijn van een criminele organisatie. Dat is al een minimale gevangenisstraf van 2 jaar 


Het miljoenen feestje
 
Geert Schaaij heeft me al voor de rechter willen dagen. Zijn advocaat Mr. Koelemaij heeft het niet aangedurfd een dagvaarding te sturen in de hoop dat ik het loodje legt door mijn gevecht met de overheid. Daar heeft hij kennelijk, niet van Geert Schaaij, maar van zijn bazen de Orde van Advocaten opdracht van gekregen omdat ik de orde van advocaten geheel volgens de Nederlandse wetgeving ook een criminele organisatie noem omdat men voor de strafrechtadvocaten witwassen faciliteert die met zwartgeld betaald worden waardoor onze maatschappij veel belastinggeld misloopt en zij witwassen om een hoger inkomen te krijgen. Wettelijk is dat ook voor advocaten verboden. Maar omdat zij het recht compleet zijn gaan domineren dit strafrechtelijk handelen gewoon zonder gevolgen kunnen doen. Alleen als je net zoals Mr Bram Moszkowicz of Mr. Victoria Rugrecht (nep naam) buiten de witwaspot plast dan moet Bram 2 miljoen betalen aan de belastingdienst zonder gevangenisstraf en Victoria het leven laat omdat zij letterlijk door haar Mr. titel collega’s zwaar getreiterd wordt en bedreigd dat zij om haar gezin te beschermen er maar een eind aan maakt. De grap is nu dat Geert Schaaij lid is van een criminele organisatie en zijn advocaat Mr. Niclas Koelemaij ook lid is van een criminele organisatie. Twee leden van een criminele organisatie samen is ook een criminele organisatie. Geen wonder dat men mij niet voor het gerecht durft te slepen. Omdat het dan naar buiten komt.
 

Voor deze berg zwartgeld aan strafrechtadvocaten betaald door cliënten
wordt door Orde van Advocaten witwassen gefaciliteerd
 Bovendien wordt geheel volgens deze criminele moraal een faillissement aan een advocaat gegeven en als curator benoemt. Die ook eigen B.V.’s hebben om panden uit een faillissement in te kopen en ondernemingen waar andere zaken uit verkocht kunnen worden. Geen wonder dat de advocaten na boeren de absolute top vormen van de 106.000 multimiljonairs. Dus Geert Schaaij is een grote leverancier van faillissementen die moet onze over het paard getilde Mr. Niclas Koelemaij in ere houden en de Orde van advocaten ook. Als dat maar geen spagaat wordt.    

Zie rechts de aangifte tegen de orde van advocaten die wat te verwachten was is afgewezen maar we zullen hem wel een keertje weer actief maken. Misschien nu?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten